Gå till innehåll
TruckSims.se - Ett lite trevligare community
Mattias P

Uppdateringar och https://

Recommended Posts

admin.jpg

Jag må vara inaktiv i forumet men jag sköter, tro det eller ej, om det i bakgrunden trots att jag har ondskefulla diktator grejer att göra. Under de senaste dagarna har jag uppdaterat forumets mjukvara till den senaste, detta är i och för sig något som jag alltid gör så fort en ny version släpps, men i detta fallet så handlade den om en större uppdatering från version 4.2 till 4.3 vilket innebär att det ska tas backups på alla filer samt hela databasen

Detta kan ha lett till att sidan upplevts långsam eller inte fungerat alls och om detta har drabbat dig hårt så ber jag å det största om ursäkt för denna obotliga trauma.

Förutom att pilla med forumet så har jag fått tummarna ur ändan och fixat ett mindre problem med sidan som gjorde att Firefox inte ville validera hemsidans SSL certifiktat och därmet inte vissa ett grönt hänglås vid adressfältet. Det ska vara löst nu samtidigt som sidan numera alltid ska gå över det säkra(re) https:// protokollet även om man manuellt slår in http://.

 

Det var allt för mig denna gången och passar på att önska er en fortsatt trevlig helg.
Mattias P.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Sidan har funkat mycket bättre sedan du bytade forum host och mjukvara och nu har man inga problem alls med IE11 att rapportera från mig. Copy & paste fungerade inte felfritt med det gamla forumet men nu gör den det.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×