Gå till innehåll
TruckSims.se - Ett lite trevligare community
Mattias P

ETS2 Patch 1.30 - Öppen beta

Recommended Posts

yacht_01.jpg

 

SCS Software hoppar över 1.29 och ger oss en större uppdatering i form av 1.30 som nu finns som öppen beta på Steam.

I patchen listas 3 större punkter

  • Förbättringar på norra Italien där Milano har gjorts om helt. Detta för att höja kvalitén till samma nivå som Italien DLCn, vi ska enligt SCS se detta som en "sneak-peek" på vad vi kan förvänta oss av den nya DLCn.
  • Ny kod för navigatorn. Den nya koden har redan implementerats i American Truck Simulator och ska vara en markant förbättring mot det gamla systemet.
  • Tidzoner. ETS2 har nu stöd för tidzoner vilket i dagsläget bara kommer att påverka Storbritanien då övriga Europa ligger i samma tidzon, kan detta måhända betyda att vi kommer att få expansioner längre österut, Finland t.ex?

Men nyheten som stjäler allt rampljus är att den nya Scanian följer med i uppdateringen. Den har tagit teamet sammanlagt 2 arbetsår(!) att färdigställa dom olika modellerna och få dessa in i spelet, det är den mest detaljerade lastbilen som SCS Software skapat hittills.

Scania-NextGen.gif

 

För att komma åt betan öppnar du Steam klienten → Bibliotek → Högerklicka på Euro Truck Simulator 2 → Egenskaper → Betaversioner. Välj sedan public_beta - 1.30 public beta i listan, inget lösenord krävs. Vill du sedan gå ur betan väljer du INGET - Delta inte i något betaprogram. Glöm inte att göra en backup utav din profil!

Mer information om patchen hittas i blogginlägget här: http://blog.scssoft.com/2017/11/euro-truck-simulator-2-update-130-open.html

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×