Gå till innehåll
TruckSims.se - Ett lite trevligare community

Mattias P

+Grundare
 • Innehållsantal

  1 269
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  262

Mattias P vann senast 28 April

Mattias P hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om Mattias P

 • Rank
  Ondskefull diktator

Information

 • Stad
  Malmö, Sverige
 • Favorit lastbil
  JL

Senaste besökare till profilen

1 372 profilvisningar
 1. Mattias P

  Uppdateringar och https://

  Gött att höra Eddie, är en av dom webbläsare jag aldrig rör längre så det var bra att veta att det flyter på som det ska även där.
 2. Mattias P

  Uppdateringar och https://

  Jag må vara inaktiv i forumet men jag sköter, tro det eller ej, om det i bakgrunden trots att jag har ondskefulla diktator grejer att göra. Under de senaste dagarna har jag uppdaterat forumets mjukvara till den senaste, detta är i och för sig något som jag alltid gör så fort en ny version släpps, men i detta fallet så handlade den om en större uppdatering från version 4.2 till 4.3 vilket innebär att det ska tas backups på alla filer samt hela databasen Detta kan ha lett till att sidan upplevts långsam eller inte fungerat alls och om detta har drabbat dig hårt så ber jag å det största om ursäkt för denna obotliga trauma. Förutom att pilla med forumet så har jag fått tummarna ur ändan och fixat ett mindre problem med sidan som gjorde att Firefox inte ville validera hemsidans SSL certifiktat och därmet inte vissa ett grönt hänglås vid adressfältet. Det ska vara löst nu samtidigt som sidan numera alltid ska gå över det säkra(re) https:// protokollet även om man manuellt slår in http://. Det var allt för mig denna gången och passar på att önska er en fortsatt trevlig helg. Mattias P.
 3. Mattias P

  Stockholm Truck Meet 2018

  Var: Gillingebanan, https://goo.gl/maps/LddZksefp8B2 När : 11-12 Maj Öppettider: Fredag: 10.00 - 24.00 Lördag: 10.00 - 18.00 Priser: Fredag - 100 kr Lördag - 100 kr 2 dagars - 250 kr Hemsida: http://sthlmtruckmeet.se/
 4. Mattias P

  TurboTrucks mods

  Tror att svaret blir "Över min döda kropp". AFJ:n dog när Malmbergs sålde den, den har inte gått ett trevligt öde till mötes
 5. Mattias P

  scania_620 skins/interiörs

  Skam den som ger sig
 6. Mattias P

  Malmbergs nästan klar

  Önskar även jag dig välkommen hit och som Eddie sa, det gör inget att du skapade en egen tråd, det rent av föredras faktiskt.
 7. Mattias P

  Spelet kraschar vid start.

  Det felmeddelandet är att där finns flera vatten källor på olika höjdplan på kartan, ska inte nödvändigtvis vara det som får spelet att krasha. En full logg hade varit att föredra.
 8. Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Tillbaka till rötterna #BullbarKing
 9. Mattias P

  God jul önskar Adminteamet

  Doft av glögg och pepparkakor, Kalle Anka hörs i bakgrunden, 9 grader varmt och regn, folket förbereder sig inför det matkoma som komma skall. Jag håller mig kort och tillsammans med Nicklasmp och TurboTruck passar vi på att önska er alla en riktigt god jul och hoppas att ni får en underbar ledighet i sällskap av nära och kära. Bild skamlöst stulen ifrån Nicklasmp
 10. Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Solskyddet och grillen blev nu ikväll provisoriskt färdiga, resten av hytten är helt UV-mappad och inväntar bara lite färgstänk ifrån Photoshop vilket får bli nästa projekt till kommande helg.
 11. Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Då det inte blev något jobbat på bilen förra helgen så tog jag mig ett ryck idag (igår?) och lyckades till största del att få chassit klart. Det trots att Blender har påmint mig gång på gång varför jag avskyr att hålla på med UV-mappning, i övrigt har min inställning varit "Ingen detalj är för liten i jakten på perfektion", något jag hoppas jag kan ta vidare när jag nu går över till hytten.
 12. Mattias P

  ETS2 Patch 1.30 - Öppen beta

  SCS Software hoppar över 1.29 och ger oss en större uppdatering i form av 1.30 som nu finns som öppen beta på Steam. I patchen listas 3 större punkter Förbättringar på norra Italien där Milano har gjorts om helt. Detta för att höja kvalitén till samma nivå som Italien DLCn, vi ska enligt SCS se detta som en "sneak-peek" på vad vi kan förvänta oss av den nya DLCn. Ny kod för navigatorn. Den nya koden har redan implementerats i American Truck Simulator och ska vara en markant förbättring mot det gamla systemet. Tidzoner. ETS2 har nu stöd för tidzoner vilket i dagsläget bara kommer att påverka Storbritanien då övriga Europa ligger i samma tidzon, kan detta måhända betyda att vi kommer att få expansioner längre österut, Finland t.ex? Men nyheten som stjäler allt rampljus är att den nya Scanian följer med i uppdateringen. Den har tagit teamet sammanlagt 2 arbetsår(!) att färdigställa dom olika modellerna och få dessa in i spelet, det är den mest detaljerade lastbilen som SCS Software skapat hittills. För att komma åt betan öppnar du Steam klienten → Bibliotek → Högerklicka på Euro Truck Simulator 2 → Egenskaper → Betaversioner. Välj sedan public_beta - 1.30 public beta i listan, inget lösenord krävs. Vill du sedan gå ur betan väljer du INGET - Delta inte i något betaprogram. Glöm inte att göra en backup utav din profil! Mer information om patchen hittas i blogginlägget här: http://blog.scssoft.com/2017/11/euro-truck-simulator-2-update-130-open.html
 13. Mattias P

  Tims lilla hörna!

  Bilden och bilen i all ära men jag är mest imponerad över att adventsstaken fortfarande används
 14. Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Ny hemsida, då kan man ju lika gärna ha en ny, fräsch och uppdaterad tråd. Nicklas har som ni kanske sett jobbat hårt på vårt nyaste projekt, en av Jakob Pedersens otroligt mysiga bilar. Utöver att hitta referenser i havet av bilder tagna med mikrovågsugnar och potatisar så har jag även denna gång fått äran att stå för allt det grafiska. Så medan Nicklas har suttit och svurit över flares, har jag knåpat i Photoshop och lyckats få fram dessa småbitarna. Inga några jättesvåra grejer direkt men pilligt och tidskrävande. Nästa steg kommer att bli att gå vidare på hytt och chassi med dom större elementen som jag hoppas inte ska bli alltför jobbiga.
×