Gå till innehåll
TruckSims.se - Ett lite trevligare community

Ledartavla


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation on 2018-11-12 i alla områden

 1. 1 point
  Ingvar

  Ingvar Paintshop

  hej!, lång tid inte se, jag lever fortfarande, och här är några projekt som jag jobbar med 😀
 2. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Lite förvånad över hur pass bra JL stod upp trots sina år på nacken 😍
 3. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Ny hemsida, då kan man ju lika gärna ha en ny, fräsch och uppdaterad tråd. Nicklas har som ni kanske sett jobbat hårt på vårt nyaste projekt, en av Jakob Pedersens otroligt mysiga bilar. Utöver att hitta referenser i havet av bilder tagna med mikrovågsugnar och potatisar så har jag även denna gång fått äran att stå för allt det grafiska. Så medan Nicklas har suttit och svurit över flares, har jag knåpat i Photoshop och lyckats få fram dessa småbitarna. Inga några jättesvåra grejer direkt men pilligt och tidskrävande. Nästa steg kommer att bli att gå vidare på hytt och chassi med dom större elementen som jag hoppas inte ska bli alltför jobbiga.
 4. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Fick låna Nicklas gamla Daniel Karlsson Transport projekt och så hände där en grej 😐
 5. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Satt och pillade på mitt staket till FH4:an när jag fick den briljanta idéen att sätta dit blixtljus och markeringsljus. En halvdag och ett par gråa hårstrå senare hade jag modellerat nya ljus och fästen till extraljus. Håller tummar och tår 😰
 6. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Finlirade lite med skinnet, mestadels relaterat till UV-mappningen men där är fortfarande en del som kan justeras innan jag blir nöjd på riktigt. I övrigt är jag helt förälskad i bilen, säg vad man vill om alla våra byggen under åren men där är inget bygge som kommer i närheten av lika mysig setup på belysningen.
 7. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Tog sin lilla tid men jag jobbar efter principen att om jag inte känner för det till 100% så jobbar jag inte på projektet. Där är fortfarande en del "room for improvement" men basen är satt och har man turen att se bilen irl igen så kan man ta ett par extra referensbilder och göra en ordentlig uppfräschning vid ett senare tillfälle.
 8. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Tillbaka till rötterna #BullbarKing
 9. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Solskyddet och grillen blev nu ikväll provisoriskt färdiga, resten av hytten är helt UV-mappad och inväntar bara lite färgstänk ifrån Photoshop vilket får bli nästa projekt till kommande helg.
 10. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Då det inte blev något jobbat på bilen förra helgen så tog jag mig ett ryck idag (igår?) och lyckades till största del att få chassit klart. Det trots att Blender har påmint mig gång på gång varför jag avskyr att hålla på med UV-mappning, i övrigt har min inställning varit "Ingen detalj är för liten i jakten på perfektion", något jag hoppas jag kan ta vidare när jag nu går över till hytten.
×