Gå till innehåll
TruckSims.se - Ett lite trevligare community

Ledartavla


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2018-10-13 i alla områden

 1. 3 points
  TIMDAM

  Tims lilla hörna!

  Kände för att de var dags att lägga upp nått...så blev denna bilden
 2. 1 point
  Ingvar

  Ingvar Paintshop

  hej!, lång tid inte se, jag lever fortfarande, och här är några projekt som jag jobbar med 😀
 3. 1 point
  Puckot021

  Puckots ModdHörna

  Att prata dagligen med Nicklas är skadligt för hälsan! Tydligen så börjar man bygga med LED och rostfritt!😱
 4. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Ny hemsida, då kan man ju lika gärna ha en ny, fräsch och uppdaterad tråd. Nicklas har som ni kanske sett jobbat hårt på vårt nyaste projekt, en av Jakob Pedersens otroligt mysiga bilar. Utöver att hitta referenser i havet av bilder tagna med mikrovågsugnar och potatisar så har jag även denna gång fått äran att stå för allt det grafiska. Så medan Nicklas har suttit och svurit över flares, har jag knåpat i Photoshop och lyckats få fram dessa småbitarna. Inga några jättesvåra grejer direkt men pilligt och tidskrävande. Nästa steg kommer att bli att gå vidare på hytt och chassi med dom större elementen som jag hoppas inte ska bli alltför jobbiga.
 5. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Lite förvånad över hur pass bra JL stod upp trots sina år på nacken 😍
 6. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Fick låna Nicklas gamla Daniel Karlsson Transport projekt och så hände där en grej 😐
 7. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Satt och pillade på mitt staket till FH4:an när jag fick den briljanta idéen att sätta dit blixtljus och markeringsljus. En halvdag och ett par gråa hårstrå senare hade jag modellerat nya ljus och fästen till extraljus. Håller tummar och tår 😰
 8. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Finlirade lite med skinnet, mestadels relaterat till UV-mappningen men där är fortfarande en del som kan justeras innan jag blir nöjd på riktigt. I övrigt är jag helt förälskad i bilen, säg vad man vill om alla våra byggen under åren men där är inget bygge som kommer i närheten av lika mysig setup på belysningen.
 9. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Tog sin lilla tid men jag jobbar efter principen att om jag inte känner för det till 100% så jobbar jag inte på projektet. Där är fortfarande en del "room for improvement" men basen är satt och har man turen att se bilen irl igen så kan man ta ett par extra referensbilder och göra en ordentlig uppfräschning vid ett senare tillfälle.
 10. 1 point
  TIMDAM

  Tims lilla hörna!

  Alltid älskat Doris....Så gjorde henne på en S Serie! Doris WIP! by Tim Damberg (TIMDAM), on Flickr Doris WIP! by Tim Damberg (TIMDAM), on Flickr
 11. 1 point
  Puckot021

  Puckots ModdHörna

 12. 1 point
  Nicklasmp

  Nicklasmp´s hörna

  Kvällens bravader.
 13. 1 point
  Puckot021

  Puckots ModdHörna

 14. 1 point
  Nicklasmp

  Nicklasmp´s hörna

  En idé jag fick i duschen till ett skin eskalerade till ett helt bygge.
 15. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Tillbaka till rötterna #BullbarKing
 16. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Solskyddet och grillen blev nu ikväll provisoriskt färdiga, resten av hytten är helt UV-mappad och inväntar bara lite färgstänk ifrån Photoshop vilket får bli nästa projekt till kommande helg.
 17. 1 point
  Mattias P

  Mattias snickerbo' 2.0

  Då det inte blev något jobbat på bilen förra helgen så tog jag mig ett ryck idag (igår?) och lyckades till största del att få chassit klart. Det trots att Blender har påmint mig gång på gång varför jag avskyr att hålla på med UV-mappning, i övrigt har min inställning varit "Ingen detalj är för liten i jakten på perfektion", något jag hoppas jag kan ta vidare när jag nu går över till hytten.
 18. 1 point

  Version 1.0.0

  9 nerladdningar

  Passar på att dela med mig av mina 600 emblem till Peerkes Volvo FH mod. Utöver emblemen så följer det även med motorn D16G600 som är satt till att kosta 12000 i verkstaden. Nej, Jag kommer inte att utöka modden med fler motorer och emblem (ex. 650, 700, 750) då modden enbart gjordes för min Jimmie Karlsson Volvo. Installation: Ladda ner .zip filen och extrahera z_Volvo_FH16_600.scs. Lägg den i din modmapp. Dokument -> Euro Truck Simulator 2 -> mod Starta upp spelet och aktivera z_Volvo_FH16_600.scs i menyn. OBS! Modden kräver att du redan har Peerkes Volvo FH mod. z_Volvo_FH16_600.scs MÅSTE laddas efter Peerkes mod, alltså ha en högre prioritet, annars är risken att modden inte fungerar som den ska. Alternativt att du slår ihop moddarna till en .scs-fil. Credits: Ohaha, Mattias P
 19. 1 point
  Mattias P

  50Keda Hella Chromium Pack

  Min tråd för support och felrapportering. All annan information gällande modden finns på filens nerladdningssida.
×