Gå till innehåll
TruckSims.se - Ett lite trevligare community

All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras     

 1. Tidigare
 2. Rätt uppenbart att man inte hör till kategorin som föredrar led 😂
 3. Känner mig produktiv så här kvällen innan och passar på att få denna tråden undanstökad. Jag och övriga admins vill bara önska er alla en trevlig nyårsafton och ett gott nytt år men vi vill också berätta att vi nyligen har startat upp en Discord server som vi nu till det nya året öppnar upp till er. Det är fortfarande lite på test så där är inte allt för många kanaler men det kommer att fyllas ut allt eftersom. Att vi har startat upp en Discord betyder heller inte att hemsidan lämnas åt sitt öde, den kommer att rulla på som vanligt och Discorden ska mer ses som ett komplement och möjligtvis en något mer social plattform. Länk: https://discord.gg/F7VGfDZ Vi hör gärna era synpunkter men tills dess önskar vi er än en gång ett gott nytt år!
 4. Med ett snötäckt landskap från norr till söder passar vi i adminteamet på att önska er alla en riktigt god jul!
 5. My true love gave to me... Var ju ett tag sedan vi gjorde något sånt här men jag har inga läxor kvar denna helgen och passar på att bjuda på en tidig julklapp till alla skinnare här. I detta paketet hittar ni några av alla dom loggorna jag gjorde för hand till vårat JL projekt, och vem vet, TruckSims-Tomten kanske inte har delat ut alla klappar än.... 🎅
 6. Lite egen variant av Jimmys ena Volvo!
 7. Jo så är det, har aldrig provat hålla på med tex Blender men skulle ha gett det ett försök. Skulle vilja förlänga RJL-scanian lite och göra en 3.90-dragare 👌
 8. Allt går att lära sig bara man har viljan och tiden
 9. Jag kan bara lyfta på hatten och säga att jag är väldigt imponerad av dina moddar. Hade man varit kapabel till att ens göra en skin så skulle man vara nöjd Är mycket man vill ha..
 10. hej!, lång tid inte se, jag lever fortfarande, och här är några projekt som jag jobbar med 😀
 11. Kände för att de var dags att lägga upp nått...så blev denna bilden
 12. Att prata dagligen med Nicklas är skadligt för hälsan! Tydligen så börjar man bygga med LED och rostfritt!😱
 13. Helmer

  ETS2 systemkrav

  Har byggt ett par datorer förr och föredrar väl att göra det själv nu också, och budget är väl lite snäv kanske max 25k. Tänkte mest att det ska flyta helt problemfritt och utan lagg, i övrigt är jag lite sugen på red dead Redemption 2 senare. Skärm kör jag nog en 32" 4k och tangentbord mus och högtalare blir arvegods från en polare, har en g27 ratt också.
 14. Välkommen hit! Jag tror inte att mitt system är någon vidare måttstock då det är ett riktigt overkill system för ETS2 men å andra sidan använder jag min dator till mer krävande sysslor istället. Lättaste för oss är nog om du kan svara på dessa frågorna. Vad är din budget? Tänker du spela något annat, vad för spel? Kan du eller är du intresserad utav att bygga datorn själv? Har du delar sedan tidigare du kan återanvända (skärm, tangentbord, HDD osv, osv)?
 15. Helmer

  ETS2 systemkrav

  Hej, är lite på gång att köpa ETS2 eftersom flertalet vänner spelar och lovordar det. Det jag funderar över är vilka prylar jag ska köpa för att bygga dator för spelet, tänkte att jag hör med er vad ni lirar med för att få det att flyta på riktigt bra.
 1. Ladda in mer aktivitet
×
×
 • Skapa nytt...